Diskusné fórum
Vyhodnotenie vianočnej súťaže s Indonalom
Ahojte .Chcem sa len opýtať niektorej z vás čo ste vyhrali v tejto súťaži či Vám už niektorej výhra prišla .Ja som medzi výhercami a ešte nič neprišl
Ahojte .Chcem sa len opýtať niektorej z vás čo ste vyhrali v tejto súťaži či Vám už niektorej výhra prišla .Ja som medzi výhercami a ešte nič neprišl
Počet prispevkov: 3 Pridaj príspevok
Kontakt
admin (30.03.2010 11:56) [Reaguj]
Dobry den. Kontaktoval nas partner sutaze s problemom kontaktu na Vas. Nevedia sa s Vami spojit. Poprosime Vas teda o zaslanie spravnych kontaktnych udajov na mail redakcia@styl24.sk. Dakujeme
Výhra
Denka (16.03.2010 12:22) [Reaguj]
Dˇakujem za vysvetlenie. Dúfam aj ja ,že čoskoro chybu napravia. Síce viem z vlastnej skúsenosti ,že dodanie výhry aj nejaký čas trvá .Ešte raz dík .Prajem Vám veľa úspešných dní vašej redakcii a celému týmu . S pozdravom.Holleyová
Výhry
admin (16.03.2010 10:47) [Reaguj]
Dobrý deň. Za dodanie výhier všetkých prebiehajúcich súťaží je vždy zodpovedný partner súťaže. Ďakujeme za upozornenie a porozumenie, partner súťaže bol oslovený a dúfame, že všetky nevysporiadané výhry budú čoskoro expedované a budete sa tak môcť tešiť z výhry.
Pridaj príspevok:
Na pridávanie reakcií, musíte byť prihlásený.
späť
Móda ulice
Fashion people
Najnovšie
Zdravé chudnutie v jednej krabičke - krabičková diéta
Hviezdna kvalita kolekcie H&M Fashion against AIDS
Samsung predstavuje najväčší Full HD LED televízor a komplexné 3D riešenie
Samsung predstavuje celosvetovo prvý notebook umožňujúci duálny príjem LTE a HSPA
Samsung Galaxy S korunovaný za najlepší európsky smartphone pre rok 2010-2011
Na nádchu a alergiu morskou vodou
Hviezdna kvalita kolekcie H&M Fashion against AIDS
Samsung predstavuje najväčší Full HD LED televízor a komplexné 3D riešenie
Samsung predstavuje celosvetovo prvý notebook umožňujúci duálny príjem LTE a HSPA
Samsung Galaxy S korunovaný za najlepší európsky smartphone pre rok 2010-2011
Na nádchu a alergiu morskou vodou
TV Štýl 24
Odporúčame
Anketa
Čo sa chystáte zaradiť do svojej jarnej garderóby?