Diskusné fórum
Súťaž s AVON-om.
V októbri som vyhrala nový parfum od AVON-u,som na 3.mieste.,no nedošiel mi.Namiesto neho mi došiel krém,ktorý nemôžem používať.Zažili ste už podobné?
V októbri som vyhrala nový parfum od AVON-u,som na 3.mieste.,no nedošiel mi.Namiesto neho mi došiel krém,ktorý nemôžem používať.Zažili ste už podobné?
Počet prispevkov: 9 Pridaj príspevok
AVON JE KLAM A BLUD

AVON uz nie je co byval,aj tie nove predajkyne klamu a len vyberaju peniaze,som velmi sklamana ako sa zmenil celkovy pristup tejto spolocnosti a predajkyne su len tazne kone a darceky ziadne,ja som mala dostat odmenu za 130 eurovy predaj a darovali mi namiesto vlasovej sany na farebne vlasy len neaky schit sampon o ktory som aj tak nemala zaujem a nepasoval k mojim typom vlasou,tak nech tahaju do p.......!!!!!!!
...tá sľúbená výhra mi stále nedošla...

...tak som zase tu, sklamaná a smutná, je koniec apríla 2010 a sľubovaný parfum od Avonu In Bloom mi stále nedošiel...je mi to ľúto, veľmi ľúto, že ľudia do súťaže idú s tým, že ich prípadná výhra zaujme a kvôli nej súťažia, no a ak aj vyhrajú, výhra im nedôjde...teda v tomto prípade došlo niečo úplne odveci...Súťažila som práve kvôli tomuto parfumu, nie kvôli krému na vrásky pre vekové kategorie 50 plus...Admin napísal, že sa to porieši...rieši sa to vôbec ešte???!!!
Parfum od Avonu-výhra nedošla.

Tak neviem ako vám, dievčatá, ale mne parfum In Bloom doteraz nedošiel...
Výhra

Pridávam sa k ostatným sťažujúcim aj ja, aj mne prišiel od Avonu krém namiesto parfému, o ktorý som súťažila.
Výhra z AVON-om o parfém.

Takže k tej výhre od Avonu...parfum mi doteraz nedošiel, zrejme ani nedôjde a ako vidím, nemám s tým problém len ja. Škoda, lebo práve kôli tomu skvelému parfumu som do tej súťaže išla. Znova som sa presvedčila o tom, že takéto internetové súťaže sú podvod, nepošlú vám to, čo ste vyhrali, ale to, čo sa nepredáva a stojí na sklade! Čakáte parfum, lebo o ten ste hrali, vyhrajete ho, no pošlú vám krém pre staré babky...ďakujem pekne za takú súťaž!
vyhra s AVONom

Dobry den prajem, mne prisiel tiez krem namiesto noveho parfemu ako pani Beate. Kedze tento krem je urceny pre zrelu plet, a ja mam len 27 rokov, a nemam ho ani komu darovat, chcem sa spytat, ci mi tiez nemozete zaslat spominany parfem. Velmi by ste ma potesili. Dakujem a vsetkym Vam prajem krasne Vianoce.
Výhra z AVON-om.

Ďakujem za odpoveď, ak mi ten parfum príde, tak dám vedieť. Zatiaľ neprišiel.
Ospravedlnenie

Velmi nas to mrzi, ze vam bol po problemoch s postou, kedy vam nebol doruceny parfum, poslany krem. Zrejme doslo k nedorozumeniu. Parfum vam bude zaslany este raz. Este raz sa vam ospravedlnujeme.
RE: Ospravedlnenie

\"Parfum vam bude zaslany este raz\" (vaša odpoveď)...platí to ešte???
Pridaj príspevok:
Na pridávanie reakcií, musíte byť prihlásený.
späť
Móda ulice
Fashion people
Najnovšie
Kŕčové žily, ako sa ich zbaviť? Poradíme vám ako na to!
Riziká redukčných diét a rýchleho chudnutia
Obávate sa nastávajúcej letnej sezóny? Dajte zbohom nadváhe!
Trápia vás vši a hnidy? Zbavte sa pohromy vo vlasoch.
Zdravé chudnutie v jednej krabičke - krabičková diéta
Hviezdna kvalita kolekcie H&M Fashion against AIDS
Riziká redukčných diét a rýchleho chudnutia
Obávate sa nastávajúcej letnej sezóny? Dajte zbohom nadváhe!
Trápia vás vši a hnidy? Zbavte sa pohromy vo vlasoch.
Zdravé chudnutie v jednej krabičke - krabičková diéta
Hviezdna kvalita kolekcie H&M Fashion against AIDS
TV Štýl 24
Odporúčame
Anketa
Čo sa chystáte zaradiť do svojej jarnej garderóby?